Besluitvorming is het kloppend hart van iedere organisatie. Inzichten uit steeds complexer wordende databronnen zijn hiervoor essentieel. Simplxr maakt klanten meer datavaardig.

Scroll

Data biedt eindeloze inzichten in alle denkbare facetten van de organisatie – in potentie. Maar het verzamelen, verrijken en ontsluiten is niet eenvoudig. Data wordt vaak opgeslagen in geïsoleerde data silos, ontoegankelijk, ondoorzichtig en daardoor beperkt bruikbaar. We leven in een digital age. De hoeveelheid data neemt exponentieel toe en dat maakt data-analyse tot een onmisbare vaardigheid voor strategische beleidsvoering. Simplxr maakt klanten datavaardig. Samen met uw mensen beantwoorden we managementvragen vanuit een eenduidig en gevalideerd perspectief.

Academische wortels

Het Simplxr-team bestaat uit data scientists met gemiddeld vijftien jaar relevante ervaring. Van risicomanagement tot verzekeringswezen, van bankensector tot software engineering: ons team kent het bedrijfsleven in de meest brede zin van het woord. Toch blijven we dicht bij onze academische wortels. Simplxr heeft collegiale banden met verschillende wetenschappelijke instellingen, zoals Tilburg University, JADS, Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit Twente.

Meet our customers

Data is grenzeloos en dat geldt ook voor onze klanten en klussen. Een greep uit onze projecten: ontwikkelen en implementeren supply chain planning en forecasting algoritmes, ontwerp en realisatie analytisch platform voor trading- en portefeuillemanagement, personalisatie in e-commerce met dynamische netwerkanalyse en recommender systems, diverse transformaties middels real-time dynamische dashboarding.

Simplxr levert maatwerk in data science. Maak kennis met onze klanten.

Getting to know us made simple

Contact
Diensten
Next up
Menu
Vind ons op